PUBLICITATE

Sursa :: angorius from Getty Images

Păstrăv la cuptor într-o tigaie

Rețeta perfectă pentru păstrăv la tigaie, pe care îl puteți avea pe masă în jumătate de oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 bucată Păstrăv întreg Adăugat la
  • Sare, piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 1 bucată usturoi Adăugat la
  • 50 grame Unt Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se spală păstrăvul, se condimentează cu sare și piper pe ambele părți.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Atenție, tigaia trebuie să fie foarte fierbinte pentru ca păstrăvul să fie bine acoperit și să se formeze o crustă crocantă.

3. Pasul

Prăjiți păstrăvul la tigaie timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Când păstrăvul este gata, puneți-l deoparte și topiți untul în aceeași tigaie.

4. Pasul

Se adaugă sucul de lămâie, usturoiul stors în unt și se amestecă totul bine. Ungeți păstrăvul cu acest unt de lămâie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou