PUBLICITATE
Sursa :: angorius from Getty Images
Păstrăv la cuptor într-o tigaie
Rețeta perfectă pentru păstrăv la tigaie, pe care îl puteți avea pe masă în jumătate de oră.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 2 bucată Păstrăv întreg
- Sare, piper negru proaspăt măcinat
- ulei de măsline
- 1 bucată usturoi
- 50 grame Unt
- 1 bucată lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se spală păstrăvul, se condimentează cu sare și piper pe ambele părți.
2. Pasul
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Atenție, tigaia trebuie să fie foarte fierbinte pentru ca păstrăvul să fie bine acoperit și să se formeze o crustă crocantă.
3. Pasul
Prăjiți păstrăvul la tigaie timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Când păstrăvul este gata, puneți-l deoparte și topiți untul în aceeași tigaie.
4. Pasul
Se adaugă sucul de lămâie, usturoiul stors în unt și se amestecă totul bine. Ungeți păstrăvul cu acest unt de lămâie.