Sursa :: nadianb from Canva
Piept de pui cu salată de legume
Piept de pui rapid și sănătos cu salată de legume. Puteți alege legumele în funcție de gustul dvs. sau de ceea ce aveți la dispoziție pe moment.
Ingrediente
- 4 ks piept de pui
- 1 ro Săruri
- 1⁄2 ro piper negru măcinat
- 2 ro Ulei de măsline
- 1 cap salată verde
- 2 ks Roșii
- 1 ks Ardei
- 1 castravete
- 1 ks ceapă roșie
- 2 ro Suc de lămâie
- rucola
- Fieldman
Ultimele broșuri
Procedura
Clătiți piepturile de pui sub apă rece și uscați-le. Apoi se sărează și se piperă pe ambele părți. Din proprie experiență, vă recomand să lăsați carnea să se odihnească un timp pentru a permite ca aromele să se îmbine bine.
Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă pieptul de pui. Prăjiți-le aproximativ 8 minute pe o parte, apoi întoarceți-le și prăjiți-le încă 7 minute.
Se spală ardeii, roșiile, castraveții și ceapa și se taie în bucăți.
Într-un bol, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul pentru a crea un dressing simplu.
Adăugați dressingul în castronul cu legumele tăiate și amestecați.
Serviți pieptul de pui cu salată de legume.