PUBLICITATE
Sursa :: marcomayer from Getty Images
Piept de pui în sos de ciuperci
O rețetă delicioasă de piept de pui servit cu ciuperci champignon.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Piept de pui
- 4 Bucăți piept de pui
- 1 linguriță Sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Sos de ciuperci
- 300 grame Ciuperci champignon proaspete
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 linguriță Ulei pentru prăjire
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Tăiem pieptul de pui în felii, îl sărăm și îl condimentăm. Îl prăjim în tigaie până devine auriu pe ambele părți. Apoi punem feliile pe o farfurie.
2. Pasul
În aceeași tigaie în care am prăjit șnițelele de pui, călim ceapa și usturoiul tocate mărunt.
3. Pasul
Adăugăm ciuperci tăiate și gătim până când devin moi.
4. Pasul
Întoarcem șnițelul de pui înapoi în tigaie, în sos și lăsăm să se tocească încă 10 minute.
5. Pasul
Se servește cu orez sau paste. Poftă bună!