PUBLICITATE

Sursa :: marcomayer from Getty Images

Piept de pui în sos de ciuperci

O rețetă delicioasă de piept de pui servit cu ciuperci champignon.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Piept de pui

  • 4 Bucăți piept de pui Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la

Sos de ciuperci

  • 300 grame Ciuperci champignon proaspete Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță Ulei pentru prăjire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Tăiem pieptul de pui în felii, îl sărăm și îl condimentăm. Îl prăjim în tigaie până devine auriu pe ambele părți. Apoi punem feliile pe o farfurie.

2. Pasul

În aceeași tigaie în care am prăjit șnițelele de pui, călim ceapa și usturoiul tocate mărunt.

3. Pasul

Adăugăm ciuperci tăiate și gătim până când devin moi.

4. Pasul

Întoarcem șnițelul de pui înapoi în tigaie, în sos și lăsăm să se tocească încă 10 minute.

5. Pasul

Se servește cu orez sau paste. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou