PUBLICITATE
Plăcinte de dovleac
Plăcintele nu trebuie să fie doar de cartofi
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 250 g piure de hokkaido
- 1 ou
- 1 cuișoare Usturoi
- 1⁄2 The Onion
- 40 g brânză de vaci cu grăsime integrală
- 4 linguri făină albă
- sare și piper
- Piper negru
- nucșoară
- 1 Lingura Proaspăt mirositor
- pentru frecare ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățăm dovleacul, îl răzuim sau îl fierbem și facem piure.
2. Pasul
La dovleac adaugăm ceapa rasă, usturoiul pisat, oul, brânza și mărarul tocat.
3. Pasul
Amestecam si condimentam. Adaugam faina si amestecam din nou.
4. Pasul
Dacă aluatul este prea lichid, adăugați mai multă făină.
5. Pasul
Ungem peștele cu ulei de măsline și frigem plăcintele pe ambele părți.
6. Pasul
Servim curat sau cu iaurt alb sau smântână acră.