PUBLICITATE
Prăjitură cu rubarbă și căpșuni SCD
O prăjitură delicioasă SCD. 1 ceașcă = 250 ml
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 6 ou
- 1 cană nuci măcinate
- 1 cană cocos răzuit
- 1 cană Lapte de cocos
- 1⁄2 cană Miere
- 1⁄2 cană Unt de ulei de cocos
- 1 cană Morcovi tocati fin
- 1 cană De căpșuni feliate
- 2 ro Făină de nucă de cocos pentru învelirea fructelor
- 1 Articolul Scorțișoară
- 1 Articolul Bicarbonat de sodiu pentru ceai
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Curățăm tulpinile de rubarbă cu un răzuitor, le tăiem în bucăți mici, le sărăm ușor și le lăsăm pe o sită pentru a scurge apa în exces.
2. Pasul
Separăm ouăle și bătăm albușurile până devin o spumă tare. Amestecăm gălbenușurile, adăugăm smântână de cocos și treptat adăugăm mierea, untul de cocos topit, nucile, cocosul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, spuma de albușuri și turnăm într-o tavă unsă și presărată cu făină de cocos (dimensiune 30×42 cm). Tăiem rubarba și căpșunile, le punem separat într-un vas, le presărăm cu făină de cocos și le distribuim uniform pe aluat. Coacem în cuptorul preîncălzit timp de 35 minute la 170 grade.
3. Pasul
După coacere, lăsăm să se răcească înainte de a tăia.