PUBLICITATE

Prăjitură cu rubarbă și căpșuni SCD

O prăjitură delicioasă SCD. 1 ceașcă = 250 ml

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 6 ou Adăugat la
  • 1 cană nuci măcinate Adăugat la
  • 1 cană cocos răzuit Adăugat la
  • 1 cană Lapte de cocos Adăugat la
  • 12 cană Miere Adăugat la
  • 12 cană Unt de ulei de cocos Adăugat la
  • 1 cană Morcovi tocati fin Adăugat la
  • 1 cană De căpșuni feliate Adăugat la
  • 2 ro Făină de nucă de cocos pentru învelirea fructelor Adăugat la
  • 1 Articolul Scorțișoară Adăugat la
  • 1 Articolul Bicarbonat de sodiu pentru ceai Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Curățăm tulpinile de rubarbă cu un răzuitor, le tăiem în bucăți mici, le sărăm ușor și le lăsăm pe o sită pentru a scurge apa în exces.

2. Pasul

Separăm ouăle și bătăm albușurile până devin o spumă tare. Amestecăm gălbenușurile, adăugăm smântână de cocos și treptat adăugăm mierea, untul de cocos topit, nucile, cocosul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, spuma de albușuri și turnăm într-o tavă unsă și presărată cu făină de cocos (dimensiune 30×42 cm). Tăiem rubarba și căpșunile, le punem separat într-un vas, le presărăm cu făină de cocos și le distribuim uniform pe aluat. Coacem în cuptorul preîncălzit timp de 35 minute la 170 grade.

3. Pasul

După coacere, lăsăm să se răcească înainte de a tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou