PUBLICITATE
Sursa :: Sanghwan Kim from Getty Images
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Pulpe de pui suculente și cartofi, coapte la cuptor până la auriu. Această rețetă este ideală pentru prânzul sau cina în familie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingredientele principale
- 4 Bucăți Picioare de pui
- 800 grame Cartofi
- 100 ml ulei de măsline
- 1 bucată usturoi
Condimente
- 1 linguriță sare de mare
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță Rosemary
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
80 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200 de grade și schimbați pulpele de pui. Curățați și tăiați cartofii.
2. Pasul
Condimentați pulpele de pui, adăugați piper și ungeți-le cu ulei de măsline. Faceți la fel și cu cartofii.
3. Pasul
Puneți totul în tava de copt, adăugați usturoiul întreg și presărați cu rozmarin.
4. Pasul
În final, introduceți tava în cuptor și coaceți timp de 60 de minute, sau până când cartofii și pulpele de pui sunt coapte la auriu.