PUBLICITATE
Sursa :: udra from Getty Images
Punch de Crăciun
Un delicios punch de Crăciun care nu trebuie să lipsească de pe masa noastră de Crăciun.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1 l Vin roșu
- 200 ml Rom negru
- 200 g Zahăr
- 1 bucată lămâie
- 1 bucată portocaliu
- 4 bucată Cuișoare
- 2 bucată Anason
- 1 cuișoare Vanilie
- 4 bucată Ceai negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se toarnă vinul roșu într-o cratiță mare, se adaugă zahărul și se aduce la fierbere la foc mediu.
2. Pasul
Se spală și se taie felii subțiri lămâia și portocala.
3. Pasul
În vin se adaugă felii de lămâie și de portocală, cuișoare, anason stelat și un cuișor de vanilie.
4. Pasul
Se lasă totul să fiarbă 20 de minute sub un capac, la foc mic.
5. Pasul
Adăugați pliculețele de ceai negru în oală și lăsați să infuzeze timp de 5 minute.
6. Pasul
Apoi se scoate ceaiul și se toarnă romul în oală.