PUBLICITATE

Sursa :: udra from Getty Images

Punch de Crăciun

Un delicios punch de Crăciun care nu trebuie să lipsească de pe masa noastră de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 l Vin roșu Adăugat la
  • 200 ml Rom negru Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 1 bucată portocaliu Adăugat la
  • 4 bucată Cuișoare Adăugat la
  • 2 bucată Anason Adăugat la
  • 1 cuișoare Vanilie Adăugat la
  • 4 bucată Ceai negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se toarnă vinul roșu într-o cratiță mare, se adaugă zahărul și se aduce la fierbere la foc mediu.

2. Pasul

Se spală și se taie felii subțiri lămâia și portocala.

3. Pasul

În vin se adaugă felii de lămâie și de portocală, cuișoare, anason stelat și un cuișor de vanilie.

4. Pasul

Se lasă totul să fiarbă 20 de minute sub un capac, la foc mic.

5. Pasul

Adăugați pliculețele de ceai negru în oală și lăsați să infuzeze timp de 5 minute.

6. Pasul

Apoi se scoate ceaiul și se toarnă romul în oală.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou