PUBLICITATE

Rață coaptă

Prânz tradițional

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 1 Complet Raţă Adăugat la
  • 1 ks Mere Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Rasca Adăugat la
  • Apă pentru irigare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Mai întâi spălăm bine rața. O coacem întotdeauna întreagă la noi acasă, deci pregătim o tavă mare. Sărăm bine rata (inclusiv pe interior). Spălăm mărul și îl introducem întreg în interiorul raței. Nu îl curățăm, pentru că altfel se va dezintegra.

2. Pasul

După gust, putem presăra cu chimen (10-15 semințe). Turnăm apă peste rață în tavă. De obicei, pun aproximativ 2 cm de apă.

3. Pasul

Acoperim și coacem timp de 1 oră la 200 °C. Apoi o întoarcem și coacem acoperită încă o oră. După două ore de coacere, o descoperim și coacem descoperită 30 de minute pe o parte și 30 de minute pe cealaltă parte.

4. Pasul

După coacere, îndepărtăm mărul și servim rața cu gălăgie și varză roșie sufocată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou