PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: RitaE
Rață la cuptor făcută acasă după rețeta bunicii
Rețeta tradițională de rață la cuptor, așa cum a făcut-o bunica noastră. Gustoasă, suculentă și aromată, ideală pentru prânzul de duminică în familie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Rață și marinadă
- 1 ks Raţă
- 2 ks The Onion
- 3 ks usturoi
- 2 ro piper roșu măcinat
- 1 Articolul sare și piper
- 2 ro ulei
Anexă
- 1 ro ulei
- 1 Articolul sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
210 min.
1. Pasul
Pregătiți și curățați rața, clătiți-o și uscați-o.
2. Pasul
Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le în bucăți mai mici. Amestecați-le într-un bol cu toate condimentele și uleiul.
3. Pasul
Aplicați acest amestec pe rață și lăsați-l să stea cel puțin 3 ore, ideal peste noapte.
4. Pasul
Înainte de a coace rața, condimentați-o și puneți-o în cuptorul preîncălzit la 180°C. Coacem timp de 3 ore.