PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: RitaE

Rață la cuptor făcută acasă după rețeta bunicii

Rețeta tradițională de rață la cuptor, așa cum a făcut-o bunica noastră. Gustoasă, suculentă și aromată, ideală pentru prânzul de duminică în familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Rață și marinadă

  • 1 ks Raţă Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 3 ks usturoi Adăugat la
  • 2 ro piper roșu măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul sare și piper Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la

Anexă

  • 1 ro ulei Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

210 min.
1. Pasul

Pregătiți și curățați rața, clătiți-o și uscați-o.

2. Pasul

Curățați ceapa și usturoiul și tăiați-le în bucăți mai mici. Amestecați-le într-un bol cu toate condimentele și uleiul.

3. Pasul

Aplicați acest amestec pe rață și lăsați-l să stea cel puțin 3 ore, ideal peste noapte.

4. Pasul

Înainte de a coace rața, condimentați-o și puneți-o în cuptorul preîncălzit la 180°C. Coacem timp de 3 ore.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou