PUBLICITATE
Rețetă rapidă de prăjitură la cană
O prăjitură rapidă care se poate pregăti fără cântărire. Pregătiți o prăjitură tradițională cu arome nu foarte tradiționale, care se potrivește împreună minunat - migdale, portocale, morcovi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 2 căni Făină fără gluten
- 1 Articolul Semințe de in
- 1⁄2 cană zahăr
- 1⁄2 pachete praf de copt
- 2 ou
- 2 morcovi
- 1 portocaliu
- 2 ro unt de migdale
- 1 Articolul Scorțișoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Într-un vas amestecăm ingredientele uscate (făină, semințe de in, praf de copt, scorțișoară)
2. Pasul
În al doilea vas punem ouă cu zahăr, pe care le mixăm 4 minute
3. Pasul
La ouăle bătute adăugăm morcovi rași, suc de portocale și unt de migdale
4. Pasul
Amestecăm ușor și adăugăm ingredientele uscate în castron
5. Pasul
Amestecăm și turnăm în tigaie (tigaie pentru prăjitură, pentru paine.. alegerea este a ta)
6. Pasul
Coacem la o temperatură de 180 °C 15min - pe tava, 25-30 min în formă pe bread
7. Pasul
Lăsăm să se răcească și vă doresc poftă bună!