PUBLICITATE
Rețetă rapidă de prăjitură la cană

Rețetă rapidă de prăjitură la cană

O prăjitură rapidă care se poate pregăti fără cântărire. Pregătiți o prăjitură tradițională cu arome nu foarte tradiționale, care se potrivește împreună minunat - migdale, portocale, morcovi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 2 căni Făină fără gluten Adăugat la
  • 1 Articolul Semințe de in Adăugat la
  • 12 cană zahăr Adăugat la
  • 12 pachete praf de copt Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 2 morcovi Adăugat la
  • 1 portocaliu Adăugat la
  • 2 ro unt de migdale Adăugat la
  • 1 Articolul Scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Într-un vas amestecăm ingredientele uscate (făină, semințe de in, praf de copt, scorțișoară)

2. Pasul

În al doilea vas punem ouă cu zahăr, pe care le mixăm 4 minute

3. Pasul

La ouăle bătute adăugăm morcovi rași, suc de portocale și unt de migdale

4. Pasul

Amestecăm ușor și adăugăm ingredientele uscate în castron

5. Pasul

Amestecăm și turnăm în tigaie (tigaie pentru prăjitură, pentru paine.. alegerea este a ta)

6. Pasul

Coacem la o temperatură de 180 °C 15min - pe tava, 25-30 min în formă pe bread

7. Pasul

Lăsăm să se răcească și vă doresc poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou