PUBLICITATE
Risotto cu dovleac
Delicios risotto cu dovleac
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 70 g Dovleac de unt
- 40 g morcov
- 1 Ceapă de primăvară
- 1⁄2 Cățel de usturoi
- 1 Lingura De linte roșie
- 3 linguri Orez gătit
- Unt ghee unt
- după cum este necesar lapte
- Nucșoară
- sol Rase
- Parmezan, brânză tare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Ricele le gătim separat.
2. Pasul
Prajim ceapa in ulei, adaugam dovlecel rasi, morcov, linte si usturoi presat.
3. Pasul
Amestecăm bine compoziția, condimentăm și adăugăm apă.
4. Pasul
Punem la foc mic, adăugăm apă după nevoie.
5. Pasul
Daca amestecul este moale, il amestecam si adaugam lapte si orez gatit.
6. Pasul
Amestecăm totul împreună, condimentăm după gust.
7. Pasul
Presărăm cu parmezan și servim.
8. Pasul
Poftă Bună!