PUBLICITATE

Risotto cu dovleac

Delicios risotto cu dovleac

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 70 g Dovleac de unt Adăugat la
  • 40 g morcov Adăugat la
  • 1 Ceapă de primăvară Adăugat la
  • 12 Cățel de usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura De linte roșie Adăugat la
  • 3 linguri Orez gătit Adăugat la
  • Unt ghee unt Adăugat la
  • după cum este necesar lapte Adăugat la
  • Nucșoară Adăugat la
  • sol Rase Adăugat la
  • Parmezan, brânză tare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Ricele le gătim separat.

2. Pasul

Prajim ceapa in ulei, adaugam dovlecel rasi, morcov, linte si usturoi presat.

3. Pasul

Amestecăm bine compoziția, condimentăm și adăugăm apă.

4. Pasul

Punem la foc mic, adăugăm apă după nevoie.

5. Pasul

Daca amestecul este moale, il amestecam si adaugam lapte si orez gatit.

6. Pasul

Amestecăm totul împreună, condimentăm după gust.

7. Pasul

Presărăm cu parmezan și servim.

8. Pasul

Poftă Bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou