PUBLICITATE
Ruladă cu cremă de mascarpone

Ruladă cu cremă de mascarpone

O ruladă cremoasă uimitoare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Corp

  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 60 g zahăr Adăugat la
  • 60 g făină simplă specială Adăugat la
  • 30 ml ulei Adăugat la

Cremă

  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 100 g Brânză cremă moale Adăugat la
  • 250 ml Frisca pentru bataie Adăugat la
  • 80 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • Gem de capsuni Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Începem să batem albușurile. Când se formează spumă, încorporăm treptat zahărul. Batem până se întărește. Apoi amestecăm gălbenușurile și uleiul. La sfârșit, cernem făina și o amestecăm ușor. Întindem pe o tigaie acoperită cu hârtie de copt și coacem la 170 de grade timp de 15 minute. După coacere, îndepărtăm hârtia de copt, o rulăm și o înfășurăm într-un prosop. Lăsăm la răcit.

2. Pasul

Mascarpone, brânză de vaci, smântână și zahăr amestecăm până devine o compoziție fermă. Pe crusta răcită întindem un strat de gem și apoi unul de cremă. Rulăm cu grijă. Ungem vârful cu crema rămasă, decorăm și lăsăm să se solidifice în frigider.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou