PUBLICITATE
Ruladă cu cremă de mascarpone
O ruladă cremoasă uimitoare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Corp
- 3 ks ouă
- 60 g zahăr
- 60 g făină simplă specială
- 30 ml ulei
Cremă
- 250 g mascarpone
- 100 g Brânză cremă moale
- 250 ml Frisca pentru bataie
- 80 g zahăr de cofetărie
- Gem de capsuni
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Începem să batem albușurile. Când se formează spumă, încorporăm treptat zahărul. Batem până se întărește. Apoi amestecăm gălbenușurile și uleiul. La sfârșit, cernem făina și o amestecăm ușor. Întindem pe o tigaie acoperită cu hârtie de copt și coacem la 170 de grade timp de 15 minute. După coacere, îndepărtăm hârtia de copt, o rulăm și o înfășurăm într-un prosop. Lăsăm la răcit.
2. Pasul
Mascarpone, brânză de vaci, smântână și zahăr amestecăm până devine o compoziție fermă. Pe crusta răcită întindem un strat de gem și apoi unul de cremă. Rulăm cu grijă. Ungem vârful cu crema rămasă, decorăm și lăsăm să se solidifice în frigider.