PUBLICITATE

Sursa :: ivanna-pavliuk from Canva

Salată de bulgur cu roșii, castraveți și pătrunjel verde

Această salată răcoritoare de vară este plină de ingrediente sănătoase și arome excelente. Bulgurul adaugă sațietate salatei, în timp ce roșiile, castraveții și frunzele de pătrunjel adaugă note proaspete și crocante. Acest fel de mâncare este ideal ca garnitură sau prânz ușor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 150 g bulgur Adăugat la
  • 2 ks roșii Adăugat la
  • 1 ks castravete Adăugat la
  • 1 frunze de pătrunjel Adăugat la

Îmbrăcăminte

  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingura suc de lămâie Adăugat la
  • 12 linguriță sare de mare Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Puneți bulgurul într-o oală, turnați apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și fierbeți până când devine moale. Apoi lăsați-l să se răcească.

2. Pasul

Tăiați roșiile și castraveții în bucăți mici. Tăiați fin frunzele de pătrunjel.

3. Pasul

Într-un bol mic, amestecați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul.

4. Pasul

Puneți bulgurul, legumele tocate și dressingul într-un bol mare. Amestecați bine.

5. Pasul

Serviți salata imediat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou