PUBLICITATE

Sursa :: MSPhotographic from Getty Images

Salsa de roșii

Salsa răcoritoare și picantă este ideală pentru vară. Este un complement excelent la carne de grătar sau simplu ca umplutură pentru tortilla.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g roșii proaspete Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks Ardei roșu chili Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro suc de lime Adăugat la
  • 1 Mână plină Coriandru proaspăt Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pregătiți toate ingredientele. Spălați roșiile și tăiați-le în bucăți mici. Tăiați ceapa și ardeii chili fin. Curățați usturoiul și striviți-l. Tocați coriandrul.

2. Pasul

În oala de pe tigaie, încălziți puțin ulei de măsline. Adăugați ceapa tăiată și prăjiți până se înmoaie. Adăugați usturoiul și ardeii chilli și prăjiți încă un minut.

3. Pasul

Acum adăugați roșiile tăiate și sucul de lime în oală. Amestecați și lăsați să fiarbă la foc mic 15-20 de minute, până când roșiile se dezintegrează complet.

4. Pasul

La final, adăugați coriandru tocat și condimentați cu sare după nevoie. Amestecați și lăsați salsa să fiarbă puțin mai mult, pentru ca toate aromele să se îmbine.

5. Pasul

Sosul de roșii este gata. Poate fi servit cald sau rece. Păstrați-l în frigider și consumați-l în următoarele 3-4 zile.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou