PUBLICITATE

Sursa :: iko636 from Getty Images Pro

Sandwich cu mere

Rețetă pentru sandviș cu mere coapte, care este potrivit pentru micul dejun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 1 kg Mere Adăugat la
  • 500 g Făină netedă Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 1 bal Praf de copt Adăugat la
  • 200 ml Lapte Adăugat la
  • 4 bucată ou Adăugat la
  • 2 linguri extract de vanilie Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C. Decojiți merele, scoateți-le miezul și tăiați-le în felii subțiri.

2. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea. Adăugați apoi laptele, oul și extractul de vanilie la amestec și amestecați până când se formează un aluat omogen.

3. Pasul

Aluatul trebuie să fie suficient de gros pentru a ține merele, așa că adăugați puțină făină dacă este necesar. Amestecați ușor merele în aluat pentru a evita crăparea lor.

4. Pasul

Se toarnă aluatul într-o tavă de copt și se introduce în cuptorul preîncălzit. Se coace timp de aproximativ 45-50 de minute, până când capătă o culoare aurie frumoasă.

5. Pasul

Se lasă sandvișul să se răcească complet înainte de a-l tăia, pentru ca aromele să se combine și să-și păstreze mai bine forma.

6. Pasul

Dacă doriți, puteți acoperi pâinea cu glazură de zahăr.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou