PUBLICITATE
Sirop de casă din păpădie

Sirop de casă din păpădie

Sirop de casă sau miere de păpădie

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 700 Capetele Din papadie Adăugat la
  • 4 Lămâi Adăugat la
  • 1 portocaliu Adăugat la
  • 2 kg Zahăr Adăugat la
  • 2 litru Apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

1. Colectăm păpădii, doar capetele. Le punem pe o cârpă de bumbac și doar le curățăm, nu le spălăm.

2. Pasul

2. Punem în oală, adăugăm fructele tăiate și apa și lăsăm să fiarbă timp de 30 de minute.

3. Pasul

3. Îl scoatem de pe foc și îl lăsăm să se odihnească 24 de ore într-un loc răcoros și întunecat.

4. Pasul

Apoi se trece printr-o stofă, se adaugă zahăr și se fierbe timp de 2 ore.

5. Pasul

Turnăm în sticle și lăsăm să se răcească cu capul în jos.

6. Pasul

Depozităm într-un loc întunecat.

7. Pasul

Poftă Bună!😉

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou