PUBLICITATE
Sirop de casă din păpădie
Sirop de casă sau miere de păpădie
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 700 Capetele Din papadie
- 4 Lămâi
- 1 portocaliu
- 2 kg Zahăr
- 2 litru Apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
180 min.
1. Pasul
1. Colectăm păpădii, doar capetele. Le punem pe o cârpă de bumbac și doar le curățăm, nu le spălăm.
2. Pasul
2. Punem în oală, adăugăm fructele tăiate și apa și lăsăm să fiarbă timp de 30 de minute.
3. Pasul
3. Îl scoatem de pe foc și îl lăsăm să se odihnească 24 de ore într-un loc răcoros și întunecat.
4. Pasul
Apoi se trece printr-o stofă, se adaugă zahăr și se fierbe timp de 2 ore.
5. Pasul
Turnăm în sticle și lăsăm să se răcească cu capul în jos.
6. Pasul
Depozităm într-un loc întunecat.
7. Pasul
Poftă Bună!😉