Sursa :: mygraphx for Pixabay
Șnițel de vițel tradițional german
Această rețetă simplă de șnițel de vițel este un mare succes cu familia mea. Combinația dintre pielea crocantă și carnea fragedă și suculentă este pur și simplu irezistibilă. Atunci când am timp, îmi place foarte mult să o gătesc încet, la temperatură scăzută, pentru a obține maximum de savoare din ea. Dar nu vă faceți griji, șnițelul de vițel poate fi pregătit și în mai puțin timp și este în continuare foarte gustos.
Ingrediente
- 1 mare Șnițel de vițel
- 3 scavenger
- 2 dimensiune medie ceapă
- 3 decojite căței de usturoi
- 1 Confederația Verdețuri
- 2 Bucată frunze de dafin
- 100 ml vin alb
- 500 ml bulion de legume
- Margarină pentru prăjire
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru rețeta de șnițel de vițel, preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Între timp, se asezonează șnițelul de vițel cu sare și piper. Vă recomand să tăiați bine șnițelul pentru ca mirodeniile să se pătrundă bine.
Prăjiți șnițelele de vițel într-o tavă de prăjit. Prefer să folosesc margarina pentru acest lucru, deoarece creează un efect frumos de caramelizare.
Se taie verdeața, morcovii, ceapa și usturoiul în bucăți mari și se așază în jurul șnițelului de vițel în tava de prăjit. Se adaugă frunzele de dafin.
Se degresează cu vin alb și se lasă să fiarbă puțin. Apoi adăugați bulionul de legume. Acest lucru conferă șnițelului un plus de umiditate și favorizează gătirea.
Se lasă să se rumenească în cuptor, timp de aproximativ 2 ore, șnițelul de vițel cu tot cu legume. În acest timp, întoarceți din când în când șnițelul și turnați peste el bulionul. Acest lucru îl menține minunat de suculent și îi conferă o crustă frumoasă.
Scoateți șnițelul de vițel din cuptor și serviți. Vă recomand să o serviți cu legumele fierte în bulionul de friptură și o garnitură la alegere. Poftă bună!