PUBLICITATE
Sursa :: taffpix from Getty Images
Sos de măceșe
Un sos delicios și nutritiv, care se potrivește perfect cu diverse feluri de mâncare cu carne. Acest rețetă este simplă și rapidă de preparat și cu siguranță va satisface orice iubitor de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Săgeți
- 1 l apă
- 200 g zahăr
- 1 Lingura Sare
- 1 Lingura amidon de cartofi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Spălăm și curățăm ardeii iute.
2. Pasul
Aducem apa la fierbere într-o oală și adăugăm măceșe.
3. Pasul
Fierbem la foc mediu aproximativ 20 de minute, până când săgețile sunt moi.
4. Pasul
Apoi strecurăm măceșele și sucul de la măceșe îl colectăm într-o altă cratiță.
5. Pasul
În acest suc adăugăm zahăr și sare.
6. Pasul
Amestecăm amidonul de cartofi cu puțină apă și îl adăugăm în oală.
7. Pasul
Lăsăm sosul să fiarbă din nou și gătim în continuare, amestecând constant, timp de încă 5 minute, până când sosul se îngroașă.
8. Pasul
Servim sosul gata cald.