PUBLICITATE

Sursa :: taffpix from Getty Images

Sos de măceșe

Un sos delicios și nutritiv, care se potrivește perfect cu diverse feluri de mâncare cu carne. Acest rețetă este simplă și rapidă de preparat și cu siguranță va satisface orice iubitor de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Săgeți Adăugat la
  • 1 l apă Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 1 Lingura Sare Adăugat la
  • 1 Lingura amidon de cartofi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Spălăm și curățăm ardeii iute.

2. Pasul

Aducem apa la fierbere într-o oală și adăugăm măceșe.

3. Pasul

Fierbem la foc mediu aproximativ 20 de minute, până când săgețile sunt moi.

4. Pasul

Apoi strecurăm măceșele și sucul de la măceșe îl colectăm într-o altă cratiță.

5. Pasul

În acest suc adăugăm zahăr și sare.

6. Pasul

Amestecăm amidonul de cartofi cu puțină apă și îl adăugăm în oală.

7. Pasul

Lăsăm sosul să fiarbă din nou și gătim în continuare, amestecând constant, timp de încă 5 minute, până când sosul se îngroașă.

8. Pasul

Servim sosul gata cald.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou