PUBLICITATE

Sursa :: jabiru from Canva

Supa chinezească de pui cu porumb

Fac această supă chinezească de pui cu porumb foarte des pentru că este rapidă, ușoară și delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g pui Adăugat la
  • 1 konzerva Porumb Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 bucată morcovi Adăugat la
  • 2 linguri sos de soia Adăugat la
  • 1 chilli Paprika (opțional) Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți legumele. Tăiați ceapa în bucăți mici și zdrobiți usturoiul.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Acoperiți și sotați la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când ceapa se înmoaie.

3. Pasul

Se adaugă puiul tăiat în bucăți și se fierbe până se înmoaie.

4. Pasul

Se adaugă porumbul, morcovii tăiați în felii și se toarnă 1 litru de apă.

5. Pasul

Se aduce la fierbere, se adaugă sosul de soia și ardeiul iute tăiat felii subțiri (dacă se folosește). Continuați să gătiți încă 15-20 de minute, până când legumele sunt complet moi.

6. Pasul

Se asezonează cu sare și piper după gust și supa este gata.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou