PUBLICITATE
Sursa :: jabiru from Canva
Supa chinezească de pui cu porumb
Fac această supă chinezească de pui cu porumb foarte des pentru că este rapidă, ușoară și delicioasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g pui
- 1 konzerva Porumb
- 1 bucată The Onion
- 4 cuișoare Usturoi
- 1 bucată morcovi
- 2 linguri sos de soia
- 1 chilli Paprika (opțional)
- Sare, piper
- ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Mai întâi, pregătiți legumele. Tăiați ceapa în bucăți mici și zdrobiți usturoiul.
2. Pasul
Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Acoperiți și sotați la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, până când ceapa se înmoaie.
3. Pasul
Se adaugă puiul tăiat în bucăți și se fierbe până se înmoaie.
4. Pasul
Se adaugă porumbul, morcovii tăiați în felii și se toarnă 1 litru de apă.
5. Pasul
Se aduce la fierbere, se adaugă sosul de soia și ardeiul iute tăiat felii subțiri (dacă se folosește). Continuați să gătiți încă 15-20 de minute, până când legumele sunt complet moi.
6. Pasul
Se asezonează cu sare și piper după gust și supa este gata.