PUBLICITATE

Sursa :: Einladung_zum_Essen from Pixabay

Supă cremă de dovleac Hokkaido

Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 2 ks morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 12 lingurițe piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Curățați dovleacul și legumele și tăiați-le în bucăți mai mici.

2. Pasul

Prăjiți ceapa și usturoiul tocate pe tigaie până devin aurii.

3. Pasul

Adăugați dovleacul, morcovul și turnați bulionul. Fierbeți până se înmoaie legumele.

4. Pasul

Când legumele sunt moi, amestecați-le până obțineți o cremă netedă și adăugați smântână pentru gătit. Se potrivește cu sare și condimente.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou