PUBLICITATE
Sursa :: Einladung_zum_Essen from Pixabay
Supă cremă de dovleac Hokkaido
Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks Dovleac Hokkaido
- 2 ks morcovi
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare usturoi
- 1 l supă de legume
- 200 ml cremă de gătit
- 1 linguriță Sare
- 1⁄2 lingurițe piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Curățați dovleacul și legumele și tăiați-le în bucăți mai mici.
2. Pasul
Prăjiți ceapa și usturoiul tocate pe tigaie până devin aurii.
3. Pasul
Adăugați dovleacul, morcovul și turnați bulionul. Fierbeți până se înmoaie legumele.
4. Pasul
Când legumele sunt moi, amestecați-le până obțineți o cremă netedă și adăugați smântână pentru gătit. Se potrivește cu sare și condimente.