PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Supă cremoasă de morcovi cu ghimbir

O supă cremoasă, ușor picantă, plină de vitamine, care încălzește în zilele reci. Gustul de ghimbir oferă supei un gust unic și picant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g morcovi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 O bucată de Ginger Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
  • 150 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Pinch Sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Curățăm și tăiem mărunt morcovul, ceapa, usturoiul și ghimbirul.

2. Pasul

Într-o tigaie cu puțin ulei, călim ceapa până devine aurie, adăugăm usturoi, ghimbir și morcov și le lăsăm să se prăjească câteva minute, până când morcovul se înmoaie ușor.

3. Pasul

Legumele le transferăm în oală, le acoperăm cu supă și le lăsăm să fiarbă aproximativ 20 de minute, până când morcovul este complet moale.

4. Pasul

Amestecăm supa până obținem o consistență cremoasă, adăugăm smântână, sare și piper și lăsăm să fiarbă puțin la foc mic.

5. Pasul

Înainte de a servi supa, o condimentăm după gust. Servim cu pâine proaspătă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou