PUBLICITATE
Sursa :: pixelshot from Canva
Supă cremoasă de morcovi cu ghimbir
O supă cremoasă, ușor picantă, plină de vitamine, care încălzește în zilele reci. Gustul de ghimbir oferă supei un gust unic și picant.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g morcovi
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 O bucată de Ginger
- 1 l supă de legume
- 150 ml cremă de gătit
- 1 Pinch Sare
- 1 Pinch piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Curățăm și tăiem mărunt morcovul, ceapa, usturoiul și ghimbirul.
2. Pasul
Într-o tigaie cu puțin ulei, călim ceapa până devine aurie, adăugăm usturoi, ghimbir și morcov și le lăsăm să se prăjească câteva minute, până când morcovul se înmoaie ușor.
3. Pasul
Legumele le transferăm în oală, le acoperăm cu supă și le lăsăm să fiarbă aproximativ 20 de minute, până când morcovul este complet moale.
4. Pasul
Amestecăm supa până obținem o consistență cremoasă, adăugăm smântână, sare și piper și lăsăm să fiarbă puțin la foc mic.
5. Pasul
Înainte de a servi supa, o condimentăm după gust. Servim cu pâine proaspătă.