Sursa :: Isabel Poulin from Canva
Supa de broccoli
O supă cremoasă de broccoli, plină de aromă și nutriție, în plus se prepară foarte repede.
Ingrediente
- 500 g broccoli
- 4 ks cartof
- 1 ks The Onion
- 3 Cuișoare Usturoi
- 2 Linguri Ulei de măsline
- 1 l Bulion
- 100 ml Creme
- Felie de unt
- Sare, piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a pregăti broccoli, împărțindu-l în buchețele. Tăiați cartofii în rondele. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul. Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și prăjiți ceapa până când devine aurie. Adăugați apoi usturoiul. Este important să nu ardeți usturoiul, pentru a nu da supei un gust amar.
Se adaugă apoi dovlecelul și broccoli tocate și se lasă să se prăjească la foc mediu timp de aproximativ 5-7 minute. Se adaugă bulionul și se fierbe la foc mic timp de 15 minute.
După ce a fiert, se amestecă totul până la omogenizare. Dacă vă plac bucățile de broccoli în supă, separați câteva buchețele înainte de a le mixa. Apoi, readuceți supa pe foc, completați cu smântână, adăugați untul și aduceți la fierbere. Asezonați cu sare și piper după gust.