PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/goCmJVAX4zo1S6hdIZMt/2fc21b5c6a2e81615bbb87e1f02fb2.jpeg)
Sursa :: aluxum from Getty Images Signature
Supă de dovlecel fără smântână
O supă foarte gustoasă, sănătoasă și hrănitoare de dovlecel, pe care o puteți pregăti pe tot parcursul anului. Această supă nu conține smântână, așa că este ideală pentru diverse diete.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 ks The Onion
- 2 ks dovlecei
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ro ulei de măsline
- 1 l supă de legume
- 1 ks frunză de dafin
- 1⁄2 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Încălziți uleiul de măsline în tigaie și prăjiți ceapa și usturoiul tocate mărunt până se auriu.
2. Pasul
Adăugați dovlecelul tăiat și prăjiți câteva minute, până când dovlecelul începe să se înmoaie.
3. Pasul
Adăugați supa de legume, frunza de dafin, sare și piper negru. Fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
4. Pasul
După gătit, eliminați frunza de dafin și amestecați supa cu un mixer până devine netedă.
5. Pasul
Serviți-o caldă. Poftă bună!