PUBLICITATE
Supa de găluște - confort și savoare în fiecare lingură!
Încălziți-vă sufletul și stomacul cu această delicioasă supă de găluște, plină de arome și texturi. Găluștele proaspăt pregătite, plutesc într-o supă bogată și aromată, cu legume proaspete și ierburi aromate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g carne de pui
- 1 ceapă mare
- 2 linguri pesmet
- 1 ou
- 1 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 2 l apă
- 2 morcovi
- 2 tulpini de țelină
- 1 legătură pătrunjel proaspăt tocat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Într-o oală mare, puneți carnea și legumele la fiert și adăugați sare.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Într-un bol, bateți oul și amestecați-l cu pesmetul și puțină sare.
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Când carnea și legumele sunt fierte, adăugați cu o lingură puțin câte puțin din amestecul de ou și pesmet pentru a forma găluște.
Sursa :: Youtube
4. Pasul
Când găluștele sunt fierte, adăugați pătrunjelul și mai fierbeți 2 minute. Serviți supa de găluște fierbinte, decorată cu frunze proaspete de pătrunjel.
Sursa :: Youtube