PUBLICITATE
Sursa :: Mykola Lunov from Canva
Supa de linte cu smântână
Supă de linte dulce și cremoasă, perfectă pentru prânz.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Linte roșie
- 4 bucată Morcovi
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 bucată The Onion
- 200 ml Cremă de gătit
- ulei
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Se spală lintea și se pune într-o cratiță cu puțin ulei și se prăjește timp de aproximativ 5 minute. Această metodă le menține mai moi și le intensifică aroma.
2. Pasul
Adăugați ceapa tocată și cățeii de usturoi pe care i-am curățat și tocat înainte. Se sotează până când ceapa devine aurie.
3. Pasul
Se adaugă morcovii tăiați și se acoperă cu apă, astfel încât să fie acoperite toate ingredientele. Se aduce la fierbere și apoi se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră.
4. Pasul
Apoi se adaugă smântâna și se amestecă totul cu un blender de imersie până la omogenizare. În această etapă este indicat să asezonați supa cu sare și piper.