PUBLICITATE

Sursa :: Rixie from Canva

Supa de lux de praz

Supa de praz este o supă frumoasă și delicioasă care combină aromele de praz, cartofi și smântână. De fiecare dată când fac această supă, sunt uimită de modul în care ingrediente simple pot crea o aromă atât de bogată și echilibrată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 Tulpini Praz Adăugat la
  • 2 bucată cartof mare Adăugat la
  • 1 l Bulion (de pui sau de legume) Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare.

2. Pasul

Adăugați prazul și sotați-l timp de aproximativ 5 minute, astfel încât să se înmoaie și să înceapă să prindă o culoare aurie. Este important ca prazul să nu se ardă - amestecarea regulată va împiedica acest lucru.

3. Pasul

Apoi se adaugă cartofii, bulionul, sarea și piperul.

4. Pasul

Lăsați supa să fiarbă până când cartofii sunt moi. Dacă vă plac supele cremoase, puteți folosi în acest moment un blender cu băț și puteți mixa supa.

5. Pasul

La final, se adaugă smântâna de gătit, se amestecă și se lasă să se încălzească puțin.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou