PUBLICITATE
Supă de mazăre galbenă cu smântână
O supă de mazăre sățioasă, condimentată cu smântână acră.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g mazăre galbenă
- 250 g cartof
- 200 g smântână acră
- 1 căței de usturoi
- 2 frunză de dafin
- piper negru măcinat
- chimen zdrobit
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Ne înmuăm orezul cel puțin timp de 4 ore.
2. Pasul
Turnăm apa, o clătim de mai multe ori și o punem la fiert.
3. Pasul
După 30 de minute, adăugăm cartofii tăiați și usturoiul strivit.
4. Pasul
Amestecăm, adăugăm frunza de dafin și alte condimente.
5. Pasul
Fierbem până se înmoaie.
6. Pasul
Când totul este gata, scoatem frunza de dafin și mixăm.
7. Pasul
Adăugăm smântână acră, amestecăm și lăsăm să fiarbă.
8. Pasul
După gust, condimentăm și oprim.
9. Pasul
Se servește cu pâine sau crutoane.
10. Pasul
Ciorba este destul de sățioasă.
11. Pasul
Poftă bună!😉