Sursa :: Boarding1Now from Getty Images
Supă de roșii din roșii proaspete
O supă de roșii gustoasă și proaspătă, preparată din roșii proaspete. Această supă este plină de vitamine și este ideală pentru prânzurile de vară.
Ingrediente
Supa
- 1 kg Roșii proaspete
- 1 ks The Onion
- 2 ks căței de usturoi
- 2 ro ulei de măsline
- 500 ml supă de legume
- 1 ks frunză de dafin
- 1 Articolul busuioc uscat
- 1⁄2 Articolul Sare
- 1⁄2 Articolul piper negru măcinat
Servire
- 4 ks Bilete proaspete de busuioc
- 4 ro cremă de gătit
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi ne pregătim toate ingredientele. Spălăm roșiile și le tăiem în sferturi, curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați usturoiul și ceapa, amestecați bine și prăjiți până când ceapa devine sticloasă.
Apoi adăugăm roșiile, bulionul de legume, frunza de dafin, busuioc uscat, sare și piper. Amestecați, reduceți temperatura și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
Când roșiile sunt moi, îndepărtați frunza de dafin și amestecați supa.
Distribuiți supa în boluri, adăugați o lingură de smântână și busuioc proaspăt deasupra.