PUBLICITATE
Supă de sparanghel alb
În această rețetă puteți folosi sparanghel alb sau verde.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 1 Volum Sparanghel
- 3 cartof
- 1 Pătrunjel
- 1 lingură mazăre
- 150 ml cremă de gătit
- 1⁄2 praz
- 1 căței de usturoi
- unt
- 1⁄2 linguriță Sare
- piper negru măcinat
- Nucșoară mușcată
- chimen zdrobit
- crutoane
- Mână plină pătrunjel spălat și tocat mărunt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
În unt, călim prazul și usturoiul tocat.
2. Pasul
Adăugăm sparanghelul tocat, cartofii, pătrunjelul, mazărea.
3. Pasul
Condimentăm, amestecăm și lăsăm să se odihnească pentru un timp.
4. Pasul
Umplem cu apă și fierbem până se înmoaie.
5. Pasul
Dacă legumele sunt moi, le vom mixa și vom adăuga smântână.
6. Pasul
Lăsăm să fiarbă și oprim.
7. Pasul
După gust, condimentăm și servim.
8. Pasul
Am servit cu crutoane și pătrunjel.