Sursa :: dulezidar from Getty Images
Supă de sparanghel cu cartofi
Rețeta pentru o supă de sparanghel cu cartofi delicioasă și simplă.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 500 g Sparanghel
- 2 ks Cartofi
- 1 ks The Onion
- 2 ks căței de usturoi
Restul
- 1 Lingura ulei de măsline
- 1 ceașcă Supa
- 1 ks sare și piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătiți și tăiați toate ingredientele. Curățați și tăiați sparanghelul, curățați și tăiați cartofii în cuburi, tăiați ceapa și usturoiul mărunt.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți până când ceapa devine transparentă.
Adăugați cartofi și sparanghel, amestecați totul și lăsați-l să se rumenească pentru câteva minute. Apoi adăugați supa și lăsați-o să fiarbă până când este semi-moale.
După gătire, se mixează supa cu un mixer de imersiune până când devine netedă. În funcție de necesitate, puteți adăuga mai mult supă sau apă, dacă supa este prea groasă.
Serviți cald. Împodobiți supa cu câteva sparanghel fierte și bucăți de cartofi deasupra. Poftă bună!