PUBLICITATE

Sursa :: dulezidar from Getty Images

Supă de sparanghel cu cartofi

Rețeta pentru o supă de sparanghel cu cartofi delicioasă și simplă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 500 g Sparanghel Adăugat la
  • 2 ks Cartofi Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la

Restul

  • 1 Lingura ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ceașcă Supa Adăugat la
  • 1 ks sare și piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pregătiți și tăiați toate ingredientele. Curățați și tăiați sparanghelul, curățați și tăiați cartofii în cuburi, tăiați ceapa și usturoiul mărunt.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți până când ceapa devine transparentă.

3. Pasul

Adăugați cartofi și sparanghel, amestecați totul și lăsați-l să se rumenească pentru câteva minute. Apoi adăugați supa și lăsați-o să fiarbă până când este semi-moale.

4. Pasul

După gătire, se mixează supa cu un mixer de imersiune până când devine netedă. În funcție de necesitate, puteți adăuga mai mult supă sau apă, dacă supa este prea groasă.

5. Pasul

Serviți cald. Împodobiți supa cu câteva sparanghel fierte și bucăți de cartofi deasupra. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou