PUBLICITATE

Sursa :: Cachaco via Adobe Stock

Supă de varză de Bruxelles

O supă caldă și hrănitoare de varză de Bruxelles, perfectă pentru zilele reci de iarnă. Această supă este o masă simplă, preparată cu varză de Bruxelles proaspătă, cartofi și șuncă cubulete.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Conopidă de Bruxelles Adăugat la
  • 300 g Cartofi Adăugat la
  • 200 g șuncă cuburi Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Lingura ulei de măsline Adăugat la
  • 112 l bulion de pui Adăugat la
  • 12 Linguriță Nușcă măcinată Adăugat la
  • 2 Buchet Cimbru Adăugat la
  • 1 Pinch sare și piper Adăugat la
  • 1 mijloc morcovi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

1. Pentru tocana de varza de bruxelles prepărează prima varza de bruxelles și cartofii: Curăță varza de bruxelles și taie-o pe jumătate. Curăță cartofii și morcovii și taie-i în cubulețe mici.

2. Pasul

2. Prăjiți ceapa și șunca: Curățați ceapa și tăiați-o fin. Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și prăjiți bucățile de ceapă și șunca în ea.

3. Pasul

3. Adăugați legumele: Adăugați varza de Bruxelles, morcovul și cartofii în oală și prăjiți-le puțin.

4. Pasul

4. Stingeți cu supă: Turnați supa în oală și aduceți-o la fierbere. Adăugați cimbru și nucșoară și condimentați cu sare și piper.

5. Pasul

5. Lăsați să fiarbă: Lăsați ciorba să fiarbă aproximativ 30 de minute, până când varza de Bruxelles și cartofii sunt moi.

6. Pasul

6. Servire: Ajustați gustul tocanitei de varză de Bruxelles și condimentați după necesitate. Serviți fierbinte și bucurați-vă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou