Supă Minestrone de legume densă
Este o supă italiană, poate fi făcută din legume proaspete sau congelate, dacă avem puțin timp pentru gătit :).
Ingrediente
- 1000 g Legume congelate minestrone
- 2000 ml apă
- 8 Căței de usturoi
- 50 g țelină
- 1⁄2 kohlrabi
- unt
- 50 g paste
- 100 ml ketchup
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Punem legumele congelate minestrone într-o oală mai mare, adăugăm apă, sare și piper, aducem la fierbere.
Curățăm și răzuim țelina și gulia. În unt, călim usturoiul zdrobit și adăugăm țelina și gulia razuite, le lăsăm să se călească puțin și le adăugăm în ciorbă.
Mai întâi prăjim paste până devine palidă și apoi le gătim conform instrucțiunilor. De asemenea, adăugăm în supă împreună cu ketchupul și condimentăm cu sare și condimente. Servim cu brânză, poftă bună.
Din legume proaspete, bineînțeles, supa este mai bună, dar dacă cumpărați de la Lidl amestecul italian minestrone, ,,modificăm puțin după gustul nostru, este de asemenea gustos și economisiți puțin timp.