PUBLICITATE
Super tort de cocos
Iubitorii de cocos, aceasta este reteta pentru voi. O reteta vegană, cu o doză bună de cocos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
1. Strată
- 70 g fulgi fini de ovăz
- 30 g nucă de cocos
- 30 g Făină de cocos
- 20 g cacao
- 30 g zahăr/miere
- 30 g ulei de nucă de cocos
- 70 g lapte de cocos
2. Strată
- 100 g nucă de cocos
- 50 g Făină de cocos
- 130 g lapte de cocos
- 100 g iaurt de nucă de cocos
- 50 g zahăr/miere
3. Strat - glazură
- 100 g Ciocolată caldă
- 25 g ulei de nucă de cocos
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Ziua înainte de pregătirea desertului, am pus laptele de cocos în frigider.
2. Pasul
Topim uleiul de cocos. Amestecăm toate ingredientele împreună. Presăm amestecul pe fundul unei forme mici.
3. Pasul
Amestecăm toate ingredientele și le aplicăm pe primul strat. Apăsați uniform.
4. Pasul
Ciocolata o topim impreuna cu uleiul si o turnam deasupra prajiturii.
5. Pasul
Punem torta pregătită în congelator pentru o oră, apoi o depozităm în frigider.