PUBLICITATE
Super tort de cocos

Super tort de cocos

Iubitorii de cocos, aceasta este reteta pentru voi. O reteta vegană, cu o doză bună de cocos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

1. Strată

  • 70 g fulgi fini de ovăz Adăugat la
  • 30 g nucă de cocos Adăugat la
  • 30 g Făină de cocos Adăugat la
  • 20 g cacao Adăugat la
  • 30 g zahăr/miere Adăugat la
  • 30 g ulei de nucă de cocos Adăugat la
  • 70 g lapte de cocos Adăugat la

2. Strată

  • 100 g nucă de cocos Adăugat la
  • 50 g Făină de cocos Adăugat la
  • 130 g lapte de cocos Adăugat la
  • 100 g iaurt de nucă de cocos Adăugat la
  • 50 g zahăr/miere Adăugat la

3. Strat - glazură

  • 100 g Ciocolată caldă Adăugat la
  • 25 g ulei de nucă de cocos Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Ziua înainte de pregătirea desertului, am pus laptele de cocos în frigider.

2. Pasul

Topim uleiul de cocos. Amestecăm toate ingredientele împreună. Presăm amestecul pe fundul unei forme mici.

3. Pasul

Amestecăm toate ingredientele și le aplicăm pe primul strat. Apăsați uniform.

4. Pasul

Ciocolata o topim impreuna cu uleiul si o turnam deasupra prajiturii.

PUBLICITATE
5. Pasul

Punem torta pregătită în congelator pentru o oră, apoi o depozităm în frigider.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image in_inthekitchen

Super tort de cocos

Iubitorii de cocos, aceasta este reteta pentru voi. O reteta vegană, cu o doză bună de cocos.

30
Proces-verbal
8
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Ziua înainte de pregătirea desertului, am pus laptele de cocos în frigider.

2. Pasul

Topim uleiul de cocos. Amestecăm toate ingredientele împreună. Presăm amestecul pe fundul unei forme mici.

3. Pasul

Amestecăm toate ingredientele și le aplicăm pe primul strat. Apăsați uniform.

4. Pasul

Ciocolata o topim impreuna cu uleiul si o turnam deasupra prajiturii.

5. Pasul

Punem torta pregătită în congelator pentru o oră, apoi o depozităm în frigider.

Ingrediente
1. Strată
70 g
fulgi fini de ovăz
30 g
nucă de cocos
30 g
Făină de cocos
20 g
cacao
30 g
zahăr/miere
30 g
ulei de nucă de cocos
70 g
lapte de cocos
2. Strată
100 g
nucă de cocos
50 g
Făină de cocos
130 g
lapte de cocos
100 g
iaurt de nucă de cocos
50 g
zahăr/miere
3. Strat - glazură
100 g
Ciocolată caldă
25 g
ulei de nucă de cocos