PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/P-T4Pb2XE9ju_V81-FpI/0264461485f76be081494720386c48.jpeg)
Tort de ciocolată cu fructe
Tortul perfect și rapid de ciocolată cu fructe pe care l-am copt în weekend.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
Adesea
- 200 g făină albă
- 150 g Zahăr
- 150 g Unt
- 50 g cacao
- 1 O bucată de ou
- 50 g ciocolată
Fructe
- Căpșuni
- Coacăze roșii
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pregătiți toate ingredientele necesare.
2. Pasul
Într-un vas mare, amestecați toate ingredientele pentru aluat. Radeți ciocolata.
3. Pasul
Turnați adesea în forma pregătită.
4. Pasul
Pe drum, răspândiți fructele.
5. Pasul
Coaceți în cuptor preîncălzit la 180 °C timp de 30 de minute.
6. Pasul
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi îl puteți servi.