Sursa :: Pixabay: Pexels
Tortă de ciocolată simplă
Această tortă de ciocolată simplă este potrivită pentru o întâlnire cu prietenii sau pentru a însoți cafeaua și ceaiul.
Ingrediente
Adesea
- 200 g ciocolată neagră
- 170 g unt
- 50 g zahăr de cofetărie
- 4 ks Ouă mari
- 70 g făină autogresată
Supa
- 100 g ciocolată neagră
- 40 g smântână pentru frișcă
Altele
- Nutella
- fructe
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 180°C și pregătiți forma de coacere tort. Dacă este posibil, utilizați o formă de silicon, datorită căruia tortul poate fi ușor de extras.
Bateți ouăle și adăugați-le lent în amestecul de ciocolată, amestecând în mod constant. Apoi adăugați făina și amestecați bine.
Turnați amestecul în forma de tort și coaceți timp de 20-25 de minute. Apoi lăsați tortul în cuptor încă 10 minute, până se răcește complet.
Tăiați corpul și ungeți-l cu nutella.
Între timp, pregătiți glazura. Topiți ciocolata cu frișcă pentru a bate și apoi turnați acest amestec peste tortul răcit.
O puteți orna cu fructe.