PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Triunghiuri de pizza din aluat de foietaj
Rețetă pentru triunghiuri de pizza rapide și gustoase din aluat de foietaj, pe care le puteți pregăti cu orice umplutură preferată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 1 bucată produse de patiserie pufoasă
- 170 g Porumb sterilizat
- 100 g Caș ras tare
- 150 g șuncă
- 1 bucată Ouă pe ambele părți
- ketchup
- Condimente pizza
- semințe de in
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Întindem aluatul de foietaj și îl ungem cu ketchup.
2. Pasul
Îl acoperim cu șuncă, porumb, brânză rasă și îl rulăm.
3. Pasul
Adesea punem cosul în frigider timp de 10 minute.
4. Pasul
Apoi îl tăiem în triunghiuri, îl ungem cu ou bătut, îl presărăm cu semințe de in și îl punem la cuptor.
5. Pasul
Le coacem mai întâi 10 minute la 220°C, apoi reducem la 180°C și le coacem până se auresc.