PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Triunghiuri de pizza din aluat de foietaj

Rețetă pentru triunghiuri de pizza rapide și gustoase din aluat de foietaj, pe care le puteți pregăti cu orice umplutură preferată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 1 bucată produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 170 g Porumb sterilizat Adăugat la
  • 100 g Caș ras tare Adăugat la
  • 150 g șuncă Adăugat la
  • 1 bucată Ouă pe ambele părți Adăugat la
  • ketchup Adăugat la
  • Condimente pizza Adăugat la
  • semințe de in Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Întindem aluatul de foietaj și îl ungem cu ketchup.

2. Pasul

Îl acoperim cu șuncă, porumb, brânză rasă și îl rulăm.

3. Pasul

Adesea punem cosul în frigider timp de 10 minute.

4. Pasul

Apoi îl tăiem în triunghiuri, îl ungem cu ou bătut, îl presărăm cu semințe de in și îl punem la cuptor.

5. Pasul

Le coacem mai întâi 10 minute la 220°C, apoi reducem la 180°C și le coacem până se auresc.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou