PUBLICITATE
Tvarohová bábovka s tvarohom
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
- 4 ks ou
- 200 g zahăr cristal
- 125 g unt
- 200 g făină semi-groasă
- 100 g făină simplă specială
- 1 ks zahăr vanilat
- 1 ks Pudră de copt
- 250 g brânză de vaci
- 50 g Ciocolată la gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile si le punem deoparte. Batem galbenusurile cu zahar si zahar vanilat pana se formeaza o spuma deschisa la culoare. Adaugam unt la temperatura camerei si continuam sa batem. Adaugam branza.
2. Pasul
Amestecăm ușor făina amestecată cu praf de copt împreună cu spuma de albușuri. La sfârșit, amestecăm ciocolata tocată.
3. Pasul
Punem într-o formă unsă cu unt și presărată cu făină/sau silicon și coacem la 160 ° C. Verificăm coacerea cu un scobitoare. Am copt aproximativ 45 de minute (depinde de cuptor, trebuie să verifici cu o scobitoare).