PUBLICITATE

Tvarohová bábovka s tvarohom

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 4 ks ou Adăugat la
  • 200 g zahăr cristal Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 200 g făină semi-groasă Adăugat la
  • 100 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 ks Pudră de copt Adăugat la
  • 250 g brânză de vaci Adăugat la
  • 50 g Ciocolată la gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile si le punem deoparte. Batem galbenusurile cu zahar si zahar vanilat pana se formeaza o spuma deschisa la culoare. Adaugam unt la temperatura camerei si continuam sa batem. Adaugam branza.

2. Pasul

Amestecăm ușor făina amestecată cu praf de copt împreună cu spuma de albușuri. La sfârșit, amestecăm ciocolata tocată.

3. Pasul

Punem într-o formă unsă cu unt și presărată cu făină/sau silicon și coacem la 160 ° C. Verificăm coacerea cu un scobitoare. Am copt aproximativ 45 de minute (depinde de cuptor, trebuie să verifici cu o scobitoare).

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou