Sursa :: Oleksandr Prokopenko from Getty Images
Ardei prăjiți umpluți
Rețetă pentru ardei prăjiți umplute gustoase
Ingrediente
- 4 bucată Ardei mari
- 500 g Carne tocată
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 cană Orez
- un vârf de cuțit de sare
- Un vârf de cuțit de piper negru măcinat
- 1 plechovka Piure de roșii
- 2 căni Ape
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, curățați ceapa și tăiați-o mărunt. Faceți același lucru cu usturoiul.
Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se prăjește ceapa în el până când devine aurie. Adăugați usturoiul - un sfat, aveți grijă să nu fierbeți prea mult usturoiul, deoarece ar putea căpăta un gust amar.
Adăugați carnea tocată și lăsați-o să se coacă până se rumenește. Se amestecă din când în când.
În timp ce carnea se prăjește, putem găti orezul - separat.
Se condimentează carnea cu sare și piper, se adaugă orezul fiert și se amestecă totul bine.
Curățați ardeii și umpleți-i lejer cu amestecul de carne.
Puneți pe fundul vasului de copt 1 cutie de piure de roșii, 2 căni de apă și câteva condimente.
Puneți ardeii într-o tavă de copt și introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade C și coaceți timp de aproximativ 30-40 de minute, sau până când ardeii sunt moi.