PUBLICITATE

Sursa :: tyasindayanti from Canva

Banane în aluat

Bananele dulci, crocante și gustoase în aluat sunt propunerea ideală pentru desert. Bananele sunt învelite într-un aluat puțin dulce, apoi prăjite până la culoarea aurie. Acest desert nu este doar gustos, ci și simplu și rapid de pregătit. Încearcă!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Banane

  • 4 Bucată banane Adăugat la

Tort

  • 1 sticlă făină Adăugat la
  • 1 sticlă apă Adăugat la
  • 2 linguri zahăr Adăugat la
  • sare Adăugat la

Unelte

  • glazură de ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pregătește bananele. Cojiți-le și tăiați-le pe jumătate în lungime.

2. Pasul

Pregătește aluatul. Într-un bol, amestecați făina, apa, zahărul și sarea până obțineți un aluat neted.

3. Pasul

Învelește jumătatea de banană în aluat, apoi prăjește la foc mediu până devine auriu pe fiecare parte.

4. Pasul

Scurgeți bananele de excesul de grăsime pe un prosop de bucătărie.

5. Pasul

Înainte de a servi, stropiți bananele cu glazură de ciocolată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou