PUBLICITATE
Sursa :: tyasindayanti from Canva
Banane în aluat
Bananele dulci, crocante și gustoase în aluat sunt propunerea ideală pentru desert. Bananele sunt învelite într-un aluat puțin dulce, apoi prăjite până la culoarea aurie. Acest desert nu este doar gustos, ci și simplu și rapid de pregătit. Încearcă!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Banane
- 4 Bucată banane
Tort
- 1 sticlă făină
- 1 sticlă apă
- 2 linguri zahăr
- sare
Unelte
- glazură de ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Pregătește bananele. Cojiți-le și tăiați-le pe jumătate în lungime.
2. Pasul
Pregătește aluatul. Într-un bol, amestecați făina, apa, zahărul și sarea până obțineți un aluat neted.
3. Pasul
Învelește jumătatea de banană în aluat, apoi prăjește la foc mediu până devine auriu pe fiecare parte.
4. Pasul
Scurgeți bananele de excesul de grăsime pe un prosop de bucătărie.
5. Pasul
Înainte de a servi, stropiți bananele cu glazură de ciocolată.