Sursa :: TiSanti from Getty Images
Bile de ciocolată
Bilele de ciocolată acoperite cu ciocolată sunt pentru mine sinonime cu un adevărat paradis al ciocolatei. Le prepar de câțiva ani, mai ales de sărbători și de celebrare.
Ingrediente
- 200 grame ciocolată neagră
- 100 grame Unt
- 100 grame zahăr pudră
- 1 bucată ou
- 100 grame Nuci măcinate
- 2 Linguri Cacao
- 200 grame Ciocolată cu lapte pentru glazură
Ultimele broșuri
Procedura
Se toacă mărunt ciocolata neagră și untul și se pun într-un bol așezat deasupra unei cratițe cu apă. Acest lucru va crea abur, care va topi încet ciocolata și untul într-un amestec omogen. Este important ca apa să nu atingă fundul bolului cu ciocolata și, de asemenea, să nu dea în clocot.
După ce ciocolata și untul s-au topit, se adaugă zahărul și se amestecă bine. Apoi se amestecă un ou în amestec. Dacă folosiți ouă de la găini de la țară, biluțele vor avea un gust și mai bun.
Apoi adăugați nucile măcinate și cacaua la amestecul pregătit. Se amestecă bine și se lasă să se răcească în frigider timp de aproximativ 2 ore.
Se scoate din frigider și cu ajutorul unui polonic mic se formează biluțe și se așază pe o foaie de copt cu hârtie de copt.
În cele din urmă, se topește ciocolata cu lapte și se rulează în ea bilele noastre. Lăsați-le să se răcească.