PUBLICITATE

Sursa :: TiSanti from Getty Images

Bile de ciocolată

Bilele de ciocolată acoperite cu ciocolată sunt pentru mine sinonime cu un adevărat paradis al ciocolatei. Le prepar de câțiva ani, mai ales de sărbători și de celebrare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
25
  • 200 grame ciocolată neagră Adăugat la
  • 100 grame Unt Adăugat la
  • 100 grame zahăr pudră Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 100 grame Nuci măcinate Adăugat la
  • 2 Linguri Cacao Adăugat la
  • 200 grame Ciocolată cu lapte pentru glazură Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Se toacă mărunt ciocolata neagră și untul și se pun într-un bol așezat deasupra unei cratițe cu apă. Acest lucru va crea abur, care va topi încet ciocolata și untul într-un amestec omogen. Este important ca apa să nu atingă fundul bolului cu ciocolata și, de asemenea, să nu dea în clocot.

2. Pasul

După ce ciocolata și untul s-au topit, se adaugă zahărul și se amestecă bine. Apoi se amestecă un ou în amestec. Dacă folosiți ouă de la găini de la țară, biluțele vor avea un gust și mai bun.

3. Pasul

Apoi adăugați nucile măcinate și cacaua la amestecul pregătit. Se amestecă bine și se lasă să se răcească în frigider timp de aproximativ 2 ore.

4. Pasul

Se scoate din frigider și cu ajutorul unui polonic mic se formează biluțe și se așază pe o foaie de copt cu hârtie de copt.

5. Pasul

În cele din urmă, se topește ciocolata cu lapte și se rulează în ea bilele noastre. Lăsați-le să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou