PUBLICITATE

Biscuiți cu semințe de cacao

Draguți, interesanți și gustoși. :)

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30
  • 180 g făină autogresată Adăugat la
  • 50 g cacao Adăugat la
  • 115 g unt Adăugat la
  • 90 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks Gălbenuș de ou Adăugat la
  • 2 ro Cafea forte, adica espresso Adăugat la
  • 1 Articolul extract de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

În primul bol amestecăm untul, zahărul, gălbenușul, cafeaua și extractul de vanilie.

2. Pasul

Într-un alt bol amestecăm făina cernută și cacao.

3. Pasul

Amestecăm toate ingredientele împreună în formă de bilă.

4. Pasul

Lasăm să stea în frigider aproximativ 20 de minute.

5. Pasul

Desfacem aluatul în bucăți mici și le „rotim” în palme, mai întâi într-o formă de bilă, apoi apăsăm ușor pe laterale pentru a obține o formă mai ovală.

6. Pasul

Le punem pe tava (apăsăm ușor) și apăsăm cu un cuțit prin centru, pentru a obține o asemănare cu un bob de cafea.

7. Pasul

Încălzim cuptorul la 165 °C și coacem timp de 10 minute.

8. Pasul

Daca le faceti putin mai mari, coaceti-le cu un minut-doua mai mult.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou