PUBLICITATE
Biscuiți cu semințe de cacao
Draguți, interesanți și gustoși. :)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
30
- 180 g făină autogresată
- 50 g cacao
- 115 g unt
- 90 g zahăr
- 1 ks Gălbenuș de ou
- 2 ro Cafea forte, adica espresso
- 1 Articolul extract de vanilie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
În primul bol amestecăm untul, zahărul, gălbenușul, cafeaua și extractul de vanilie.
2. Pasul
Într-un alt bol amestecăm făina cernută și cacao.
3. Pasul
Amestecăm toate ingredientele împreună în formă de bilă.
4. Pasul
Lasăm să stea în frigider aproximativ 20 de minute.
5. Pasul
Desfacem aluatul în bucăți mici și le „rotim” în palme, mai întâi într-o formă de bilă, apoi apăsăm ușor pe laterale pentru a obține o formă mai ovală.
6. Pasul
Le punem pe tava (apăsăm ușor) și apăsăm cu un cuțit prin centru, pentru a obține o asemănare cu un bob de cafea.
7. Pasul
Încălzim cuptorul la 165 °C și coacem timp de 10 minute.
8. Pasul
Daca le faceti putin mai mari, coaceti-le cu un minut-doua mai mult.