PUBLICITATE
Sursa :: Nikolett Emmert from Pexels
Biscuiți de Crăciun
Rețetă tradițională de prăjituri de Crăciun, pe care le coacem împreună cu copiii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
40
- 250 g Făină simplă
- 100 g zahăr pudră
- 150 g Unt
- 1 bucată ou
- 1 bal Zahăr vanilat
- un vârf de cuțit de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Se amestecă ingredientele uscate, adică făina, zahărul pudră, zahărul vanilat și un vârf de cuțit de sare, într-un castron mare.
2. Pasul
Se adaugă untul și un ou.
3. Pasul
Puneți aluatul la frigider timp de o oră.
4. Pasul
După o oră, se întinde aluatul pe o planșetă. Decupați diferite forme cu ajutorul unor tăietori.
5. Pasul
Apoi coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 10 minute.
6. Pasul
Lăsați prăjiturile să se răcească și decorați-le după cum doriți.