Sursa :: ifiStudio for Adobe Stock
Biscuiți mașină
Biscuiții de shortbread fac parte din sezonul de Crăciun pentru noi în fiecare an. Proaspăt scoși din cuptor și încă calzi, sunt un adevărat răsfăț. Mușcați prin mașina de tocat, ei capătă acel design caracteristic care îi face atât de speciali. Cu următoarele instrucțiuni, niciodată nu a fost atât de ușor să conjurați biscuiți shortbread de casă.
Ingrediente
- 250 g unt
- 200 g zahăr
- 1 Pachet zahăr vanilat
- 4 gălbenuș
- 500 g făină
- 2 Linguriță praf de copt
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a coace fursecuri din tocător, puneți untul, zahărul și zahărul vanilat într-un castron și amestecați până când obțineți un amestec cremos. Din experiența mea, untul călduț se combină mai ușor și mai uniform cu zahărul.
Acum adăugați gălbenușurile de ou și amestecați totul din nou bine. Acest lucru face ca aluatul să fie frumos și neted și îi conferă o textură catifelată.
Se amestecă făina și praful de copt într-un castron separat, apoi se adaugă treptat la amestecul de unt, zahăr și ouă și se amestecă. Veți observa că aluatul devine acum mai ferm. Dar nu vă faceți griji, este exact ce trebuie.
Treceți aluatul prin mașina de tocat în secțiuni. Am descoperit că, pentru mine, să pudrez bine cu făină atașamentul mașinii de tocat în prealabil, funcționează bine. Acest lucru face ca aluatul să fie mult mai ușor de întors.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
Se așază ficățeii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dau la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cuptor când sunt aurii și lăsați-le să se răcească.
Îmi place să fac această rețetă în timpul sezonului festiv. Întreaga familie poate ajuta, iar rezultatul este pur și simplu delicios. Uneori, presarăm zahăr pudră pe fursecuri după bunul plac.