PUBLICITATE

Sursa :: AmalliaEka from Getty Images

Brownies de sfeclă roșie fără făină

Am dat peste această prăjitură sănătoasă când căutam o modalitate de a folosi eficient resturile de sfeclă pe care le aveam în frigider. Am înlocuit făina de migdale cu făină de migdale, iar gustul rezultat este fenomenal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 250 g Sfeclă roșie fiartă Adăugat la
  • 100 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 70 g Făină de migdale Adăugat la
  • 2 bucată ouă Adăugat la
  • 50 g Miere sau sirop de arțar Adăugat la
  • 3 ro Cacao Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare de mare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi, preîncălziți cuptorul la 180°C. Pasați sfecla gătită, eu am folosit un blender de mână.

2. Pasul

Apoi se prepară ciocolata. Se topește într-o baie de apă și se lasă să se răcească puțin.

3. Pasul

În etapa următoare, se amestecă toate ingredientele uscate, adică făina de migdale, cacao.

4. Pasul

Se bat ouăle cu mierea sau siropul până devin spumoase. Se adaugă sfecla roșie și apoi amestecul de ciocolată.

5. Pasul

În cele din urmă, se amestecă ingredientele uscate. Bateți doar până când ingredientele sunt combinate.

6. Pasul

Se toarnă aluatul finit în forma unsă și se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou