PUBLICITATE
Buchty coapte în cuptor

Buchty coapte în cuptor

Buchty umplute cu gem și presărate cu zahăr la suprafață.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingrediente

  • 20 g Drojdie proaspătă Adăugat la
  • 250 ml Lapte cald Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 500 g făină albă Adăugat la
  • 50 g Unt topit Adăugat la
  • 50 g Zahăr Adăugat la
  • Pinch Pământ Adăugat la

Glazură

  • 20 Unelte Adăugat la
  • 30 g făină albă Adăugat la
  • 15 g zahăr pudră Adăugat la
  • Gem de umplutură Adăugat la
  • brânză de vaci Adăugat la
  • Gem Adăugat la
  • CREAM De nucă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

1. În recipient, punem lapte cald, adăugăm drojdie și amestecăm.

2. Pasul

2. Luăm 2 linguri de făină și le adăugăm la maia, amestecăm.

3. Pasul

3. Luăm o linguriță de zahăr rafinat și o adăugăm la maia. Lăsăm să se umfle.

4. Pasul

4. Într-un castron punem făină, sare, zahăr, ouă, unt topit și drojdie.

5. Pasul

5. Amestecăm aluatul și îl lăsăm să crească timp de 1 oră.

6. Pasul

6. Adesea ne chinuim și împărțim în 10 părți.

7. Pasul

7. Fiecare parte o modelăm în formă de plăcintă și în centru adăugăm umplutura.

8. Pasul

8. Vom forma o bilă și punem gogoșile într-o formă tapetată cu hârtie de copt.

9. Pasul

Ungem cu unt topit și presăram cu glazură (amestecăm toate ingredientele)

10. Pasul

10. Introducem în cuptorul încălzit și coacem la 180/25-30 de minute după nevoie, până la auriu.

11. Pasul

Poftă bună!😉

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou