Buchty coapte în cuptor
Buchty umplute cu gem și presărate cu zahăr la suprafață.
Ingrediente
Ingrediente
- 20 g Drojdie proaspătă
- 250 ml Lapte cald
- 2 ouă
- 500 g făină albă
- 50 g Unt topit
- 50 g Zahăr
- Pinch Pământ
Glazură
- 20 Unelte
- 30 g făină albă
- 15 g zahăr pudră
- Gem de umplutură
- brânză de vaci
- Gem
- CREAM De nucă
Ultimele broșuri
Procedura
1. În recipient, punem lapte cald, adăugăm drojdie și amestecăm.
2. Luăm 2 linguri de făină și le adăugăm la maia, amestecăm.
3. Luăm o linguriță de zahăr rafinat și o adăugăm la maia. Lăsăm să se umfle.
4. Într-un castron punem făină, sare, zahăr, ouă, unt topit și drojdie.
5. Amestecăm aluatul și îl lăsăm să crească timp de 1 oră.
6. Adesea ne chinuim și împărțim în 10 părți.
7. Fiecare parte o modelăm în formă de plăcintă și în centru adăugăm umplutura.
8. Vom forma o bilă și punem gogoșile într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
Ungem cu unt topit și presăram cu glazură (amestecăm toate ingredientele)
10. Introducem în cuptorul încălzit și coacem la 180/25-30 de minute după nevoie, până la auriu.
Poftă bună!😉