PUBLICITATE

Sursa :: valentynsemenov from Canva

Bulion de pui

Un bulion de pui tradițional gătit lent, perfect pentru prânzul de duminică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 bucată Găină întreagă Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 bucată tulpini de țelină Adăugat la
  • 1 bucată Pătrunjel Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 212 l Ape Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Spălați bine găina și puneți-o într-un vas mare. Se toarnă apă în ea și se aduce la fierbere, amestecând constant.

2. Pasul

Se adaugă morcovii tăiați felii, ceapa tocată, cățeii de usturoi, țelina și pătrunjelul. Se amestecă totul bine și se adaugă sarea, piperul, foaia de dafin și piperul. Nu uitați că frunza de dafin și piperul adaugă o aromă și un gust intens bulionului, așa că nu exagerați.

3. Pasul

Se acoperă vasul și se lasă să se gătească încet, la foc mic, timp de aproximativ 3 ore. Acesta este unul dintre secretele mele pentru o aromă perfect echilibrată - dacă bulionul este gătit lent, toate aromele și aromele de la pui și legume sunt eliberate.

4. Pasul

După trei ore, se strecoară bulionul. Îl puteți servi singur sau cu tăiței sau legume.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou