PUBLICITATE
Bundt Cake în Pahar
O rețetă simplă pentru un tort Bundt delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 2 căni făină semi-groasă
- 1 cană zahăr cristal
- 1⁄2 cană ulei
- 1 bucată praf de copt
- 1 zahăr vanilat
- 11⁄4 cană lapte
- 3 ou
- coajă de lămâie
- 1 ro cacao
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Într-un castron, amestecăm mai întâi toate ingredientele uscate. Adăugăm apoi ouăle, uleiul, laptele și amestecăm cu un tel până obținem o compoziție omogenă.
2. Pasul
Impartim materia in doua jumatati. In una adaugam putina coaja de lamaie rasa, iar in cealalta adaugam cacao (in loc de cacao, puteti adauga ciocolata topita).
3. Pasul
Forma de guguluf o ungem și o îmbrăcăm în pesmetul fin și turnăm alternativ amestecul deschis și cel închis.
4. Pasul
Le coacem în cuptorul preîncălzit la 230 C aproximativ 10 minute, apoi reducem temperatura la 180 C și continuăm să coacem. Cana are 3dcl