PUBLICITATE

Cake pops

Sugestie pentru o petrecere pentru copii

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 4 ou Adăugat la
  • 4 ro zahăr cristal Adăugat la
  • 2 ro făină simplă specială Adăugat la
  • 2 ro cacao Adăugat la
  • 12 pachete praf de copt Adăugat la
  • 4 ro gem de caise Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.

Batem albușurile cu zahăr, adăugăm gălbenușurile și batem din nou. Într-un castron separat, amestecăm cacaoa, făina și praful de copt și adăugăm cu grijă la primul amestec. Turnăm pe o tavă cu hârtie și coacem timp de 25 de minute la 180°C. Lăsăm pandișpanul la răcit după coacere. Îl sfărâmăm apoi fin într-un castron și adăugăm gemul. Amestecăm cu mâna și formăm bile pe care le lăsăm să stea puțin pe hârtie. Ne pregătim bețele și acestea astfel: mai întâi înmuiem vârful bețelor în ciocolată și apoi înfiptăm o bilă. Înmoaie bilele în ciocolată sau le decorezi după preferințe și le lași să se întărească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou