PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/9j6MBmWE_Z_tr6LlWooa/a67a2f1ea086ec189924628688e069.jpeg)
Cake pops
Sugestie pentru o petrecere pentru copii
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
- 4 ou
- 4 ro zahăr cristal
- 2 ro făină simplă specială
- 2 ro cacao
- 1⁄2 pachete praf de copt
- 4 ro gem de caise
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
Batem albușurile cu zahăr, adăugăm gălbenușurile și batem din nou. Într-un castron separat, amestecăm cacaoa, făina și praful de copt și adăugăm cu grijă la primul amestec. Turnăm pe o tavă cu hârtie și coacem timp de 25 de minute la 180°C. Lăsăm pandișpanul la răcit după coacere. Îl sfărâmăm apoi fin într-un castron și adăugăm gemul. Amestecăm cu mâna și formăm bile pe care le lăsăm să stea puțin pe hârtie. Ne pregătim bețele și acestea astfel: mai întâi înmuiem vârful bețelor în ciocolată și apoi înfiptăm o bilă. Înmoaie bilele în ciocolată sau le decorezi după preferințe și le lași să se întărească.