PUBLICITATE
Sursa :: goir from Getty Images
Carne de pui cu smântână
Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 ks piept de pui
- 200 ml cremă de gătit
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 1 Lingura ulei
- 1 Pinch Sare
- 1 Pinch Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt.
2. Pasul
Adăugați pieptul de pui tăiat în bucăți mai mici și prăjiți-l până se auriu.
3. Pasul
Gustați cu sare și condimente.
4. Pasul
Când carnea este frumos aurie, adăugați smântână și fierbeți la foc mediu până se înmoaie.
5. Pasul
Serviți cu orez sau cu pâine. Poftă bună!