PUBLICITATE

Sursa :: goir from Getty Images

Carne de pui cu smântână

Rețeta de carne de pui cu smântână, perfectă pentru un prânz rapid sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 ks piept de pui Adăugat la
  • 200 ml cremă de gătit Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura ulei Adăugat la
  • 1 Pinch Sare Adăugat la
  • 1 Pinch Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt.

2. Pasul

Adăugați pieptul de pui tăiat în bucăți mai mici și prăjiți-l până se auriu.

3. Pasul

Gustați cu sare și condimente.

4. Pasul

Când carnea este frumos aurie, adăugați smântână și fierbeți la foc mediu până se înmoaie.

5. Pasul

Serviți cu orez sau cu pâine. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou