PUBLICITATE
Carne de vită cu hribi
O rețetă simplă, preparare ușoară și un gust excelent.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 650 g carne de vită
- 5 ml ulei vegetal
- 1 Ceapă mare
- 1000 ml apă
- 250 g hliva
- 200 g Smântână pentru gustări
- 15 g amidon de cartofi
- sare
- chimen zdrobit
- 4 condimente colorate proaspat macinate
- praf de usturoi
- Ardei iute dulce
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
150 min.
1. Pasul
Prajim fin tocata ceapa intr-o picatura de ulei. Adaugam carnea taiata fasii si o fript pana se albeste/patrunjeste, o condimentam, adaugam chimen, boia rosie, piper si o lasam la gatit acoperita, adaugand cate putin lichid din cand in cand.
2. Pasul
Dacă carnea se înmoaie, adăugăm ciuperci tocate mărunt și lăsăm să se înăbușe până se înmoaie.
3. Pasul
Amestecăm în apă crema de gust și amidonul, adăugăm la carne cu ciuperci și fierbem până se îngroașă, condimentăm cu usturoi și, dacă este necesar, cu alte condimente, dacă este cazul, adăugăm sare și oprim focul.
4. Pasul
Servim cu orez și legume. poftă bună