PUBLICITATE
Carne de vită cu hribi

Carne de vită cu hribi

O rețetă simplă, preparare ușoară și un gust excelent.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 650 g carne de vită Adăugat la
  • 5 ml ulei vegetal Adăugat la
  • 1 Ceapă mare Adăugat la
  • 1000 ml apă Adăugat la
  • 250 g hliva Adăugat la
  • 200 g Smântână pentru gustări Adăugat la
  • 15 g amidon de cartofi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • chimen zdrobit Adăugat la
  • 4 condimente colorate proaspat macinate Adăugat la
  • praf de usturoi Adăugat la
  • Ardei iute dulce Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Prajim fin tocata ceapa intr-o picatura de ulei. Adaugam carnea taiata fasii si o fript pana se albeste/patrunjeste, o condimentam, adaugam chimen, boia rosie, piper si o lasam la gatit acoperita, adaugand cate putin lichid din cand in cand.

2. Pasul

Dacă carnea se înmoaie, adăugăm ciuperci tocate mărunt și lăsăm să se înăbușe până se înmoaie.

3. Pasul

Amestecăm în apă crema de gust și amidonul, adăugăm la carne cu ciuperci și fierbem până se îngroașă, condimentăm cu usturoi și, dacă este necesar, cu alte condimente, dacă este cazul, adăugăm sare și oprim focul.

4. Pasul

Servim cu orez și legume. poftă bună

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou